مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام من سال 93 خانومم برای بار دوم دزدی کلانی کرد به 3سال حبس محکوم شد افتاد زندان و منم بخاط خانوم از کار بیکار شدم از خانه استیجاری انداختن بیرون تا 1سال بیکار بودم در همین حین درخواست طلاق دادم الان سکه دارم میدم قسطی برام 20 میلیون نفقه ای که هیچ تمکینی نداشته محکوم شدم و اعسار زدم بعد رفت ترک انفاق شکایت کرد و تبرعه شدم ولی اعتراض کرد منا به 1سال حبس تعزیری محکوم شدم ولی قابل اعتراض الان 1سال هم هست ازدواج دوم کردم با دستور دادگاه مستاجرم وام دارم سرپرستی پدر و مادرم برعهده من ایا این حکم قابل تبدیل هست

پاسخ ها :

مريم  مرادي

سرکار خانم مريم مرادي :

سلام .ترک انفاق از جرائم قابل گذشت هست و با رضایت همسر سابقتون میتونید تقاضای تبدیل مجازات کنید