مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام. خسته نباشی .. از طرف همسر پسرم از طریق دادگاه کیفری شکایت کرده برای ترک انفاق. دادگاه هفت ماه حبس تعزیری صادر نمودن .. پسرم هرماه نففه را به حساب همسرش پرداخت نموده بدون تاخیر تا این تاریخ. و پسرم منزل را ترک کرده ولی نفقه را پرداخت نموده ... ایا چنین حکمی که صادر شده حق پسرم هست .... و در دادگاه تجدیدنظر هم این رای را بدون دعوت تایید کردن ... حالا باید چکار کرد ..
1_ ایا میتوان اعاده دادرسی نمود.
2_ قابل تعلیق هست.
3_ میتوان به جزای نقدی تبدیلش کرد..
ممنون میشم پاسخ بدید...

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
ماده 64 قانون مجازات اسلامی
مجازات های جایگزین حبس عبارت از دوره مراقبت، خدمات عمومی رایگان، جزای نقدی، جزای نقدی روزانه و محرومیت از حقوق اجتماعی است که در صورت گذشت شاکی و وجود جهات تخفیف با ملاحظه نوع جرم و کیفیت ارتکاب آن، آثار ناشی از جرم، سن، مهارت، وضعیت، شخصیت و سابقه مجرم، وضعیت بزه دیده و سایر اوضاع و احوال، تعیین و اجراء می شود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
چون رای قطعی شده به نظر میرسه که بهترین راه گرفتن رضایت از زوجه باشه و اگر رضایت بگیرید چون از جرایم قابل گذشت هست پرونده مختومه خواهد شد .