مشاوره حقوقی رایگان - اخلال در نظام ارزی و پولی

با سلام و احترام
بنده مسئول یکی از شعبات بانک خصوصی میباشم که در سال 95 تعدادی حواله ارزی برای مشتری طبق مصوبات دریافتی انجام دادیم و در سال 97 با توجه به عدم ایفای تعهدات خود پرونده ها را به دایره حقوقی بانک ارجاع دادیم و بانک نیز در سازمان تعزیرات حکومتی از مشتری شکایت نمود در پایان سال 96 ( بیش از یکسال بعد از ارسال حواله ها ) مشتری وجهی را طی چک بانکی بعنوان عیدی به بنده ارایه دادند انتهای سال 97 بنده با توجه به وجهی که مشتری به من دادن به اتهام اخلال در نظام ارزی و پولی بازداشت کردند و بعد از یک ماه با قید وثیقه آزاد نمودند. هنوز بعد از بیش از یکسال پرونده در مرحله تحقیقات میباشد.
با توجه به موارد فوق اتهام بنده به جرم اخلال برای بنده متصور میباشد با خیر؟ ضمنا مشتری نیز متواری میباشد.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بایستی پرونده بررسی گردد تا بتوان نظر قطعی داد.

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اخلال در نظام ارزی ارکانی دارد که آن ارکان می بایست در بزه انتسابی به شما بررسی شود.چنانچه مایل بودید جزییات بیشتری را انعکاس دهید لطفا تماس حاصل فرمایید.صادقی زاده وکیل.