مشاوره حقوقی رایگان - اخلال ارزی

با سلام و احترام
بنده مسئول یکی از شعبات بانک خصوصی میباشم که در سال 95 تعدادی حواله ارزی برای مشتری طبق مصوبات دریافتی انجام دادیم و در سال 97 با توجه به عدم ایفای تعهدات خود پرونده ها را به دایره حقوقی بانک ارجاع دادیم و بانک نیز در سازمان تعزیرات حکومتی از مشتری شکایت نمود در پایان سال 96 ( بیش از یکسال بعد از ارسال حواله ها ) مشتری وجهی را طی چک بانکی بعنوان عیدی به بنده ارایه دادند انتهای سال 97 بنده با توجه به وجهی که مشتری به من دادن به اتهام اخلال در نظام ارزی و پولی بازداشت کردند و بعد از یک ماه با قید وثیقه آزاد نمودند. هنوز بعد از بیش از یکسال پرونده در مرحله تحقیقات میباشد.
با توجه به موارد فوق اتهام بنده به جرم اخلال برای بنده متصور میباشد با خیر؟ ضمنا مشتری نیز متواری میباشد.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

بستگی به مبلغ چک و سایر اوضاع پرونده دارد