مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه خودرو

سلام وقت بخیر بنده ساکن کرجم یه خودرو داشتم که در تاریخ 13.10.98 در زنجان داخل نمایشگاه قولنامه کردیم و من کل پول خودرو را دریافت کردم و نمایشگاه دار گفت تا برج 1 سال 99 من بهتون خبر میدم که برای تعویض پلاک اقدام کنیم و فقطو فقط من ماشینو با مدارک تحویل دادم و پول ماشینو 40 تومن چک و باقی نقد دریافت کردم و حالا نمایشگاه دار جواب نمیده برای فک کردن پلاک من و متوجه شدم ماشین من را اقساطی فروخته من فقط قولنامه نمایشگاه را دارم و هیچ محضر و دفترخانه وکالت ندادم تا الان از تاریخ انتخاب شده توسط طرفین برای تعویض پلاک سه ماه میگذرد ایا میتوانم پول دریافتی را پس بدهم و ماشینم را پس بگیرم ؟ یا بابت اینکه تا الان تعویض پلاک صورت نگرفته مابه تفاوت قیمت خودرو را طلب کنم ؟

پاسخ ها :

فسخ قولنامه خودرو فسخ معامله خودرو مابه التفاوت قیمت خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک فروش اقساطی خودرو عدم تعویض پلاک خودرو تعویض پلاک خودرو خرید و فروش خودرو خودرو