مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه متهم

با سلام. پولی به مبلغ 180 میلیون از کسی طلب داشتم و در قبالش چک ‌گرفتم. چک رو کیفری برگشتم زدم. حکم کیفری غیابی گرفتم و بعد از 3 سال طرفو جلب کردم. ایشون با گذاشتن فیش حقوقی خانمش ازاد شد. حالا واخواهی کرده و ادعا داره که این چک حقوقیه. اگر رای دادگاه حقوقی بشه ضامن میتونه فیش حقوقی رو برداره یا نه.؟

پاسخ ها :

فیش حقوقی ضامن وثیقه متهم وثیقه چک کیفری چک حقوقی فیش حقوقی ضامن چک