مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت شریک در برداشت آب از چاه

سلام ما یازده شریک هستیم با مکاتبه با هیئت واگذاری زمین پنج نفر از شرکا شروع به راه اندازی با هزینه خودمان نمودیم. و سهم آب خودمان را پسته کاشتیم . حالا بعد از پنج سال ورثه یکی از شرکا مانع راه اندازی چاه به طرق مختلف می شود. ما چه اقدامی انجام دهیم. تشکر

پاسخ ها :

حسین عطاری

جناب آقای حسین عطاری :

سلام شما می توانید از چاه بهر برداری کنید و هزینه حفر را نیز دریافت کنید به شرطی که اکثر شرکا راضی باشند و موضوع را به امور اراضی منطقه نیز اطلاع دهید و می توانید از دادگاه تقاضای رفع مزاحمت نمائید