مشاوره حقوقی رایگان - کشف کالای قاچاق

سلام وقت بخیر بنده از بنده 6 پیش کالا به قول خودشون قاچاق گرفتن و تا الان بهم تماس گرفته نشده بود که برام احضاریه از طرف تعزیرات اومد و من به دلیل نداشتن جریمه احتمالی نتونستم برم دنبال پرونده تماس گرفتن رفتم احضاریه هم گرفتم با توجه اجناس من ضبط شده و تحویل املاک تملیکی شده و ارزش احتمالی اجناس آگهی 5 میلیون زده و امروز دادنامه برام اون اومده که حکم صادر شده آیا حساب هام مسدود میشند و خودم تحت تعقيب قرار میگیرم یا تعزیرات فقط با ضبط اجناس اکتفاء میکنه یه نه ؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.علاوه بر ضبط اجناس باید چند برابر ان اموال را هم خسارت بدهید.