مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت شریک با فروش ملک مشاع

سلام وقت بخیر من با برادرم یه خونه خریدیم سه دانگ و نیم ثبتی من و دو دانگ و نیم ثبتی اون (بعدا تو قول نامه نیم دانگ به اون فروختم ولی ثبتی نکردیم و سند ها 2 دانگ و نیم و سه دانگ و نیم باقی موند) من میخوام بفروشم ولی اون نمی خواد میگه خودم میرم تو اون خونه و چیکار کنم تا بخوام بفروشمش

پاسخ ها :

مخالفت شریک با فروش ملک مشاع فروش ملک مشاع دستور فروش ملک مشاع ملک مشاع خرید و فروش ملک مشاع قوانین خرید و فروش ملک مشاع