مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر عدم ایفای تعهد

با سلام و احترام.
بنده یک واحد از آپارتمان 55 واحدی را تاریخ 97/05/30 خریداری کردم. در حال حاضر در آپارتمان مذکور ساکن هستم. تاریخ تنظیم سند در مبایعه نامه تاریخ 98/06/30 منعقد گردید. در مبایعه نامه این متن با عدم ذکر روزانه مبلغ تاخیر ذکر شد. ( در صورت تاخير تا شش ماه شامل جریمه تاخير عدم ایفای تعهد نمی باشد. ) چگونه میتوانم با گذشت 5 ماه از تاریخ توافقی، ادعای خسارت کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام پیش از انجام هر کاری ابتدا یک اظهار نامه برای فروشنده باید ارسال نمایید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید