مشاوره حقوقی رایگان - خلاف مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره

با سلام من نایب رئیس هیئت مدیره یک شرکت سهامی خاص هستم اخیرا مطلع شدم که مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره با هم خلافی در رابطه با یکی از قراردادهای جاری شرکت که با یکی از ارگان های دولتی بسته شده است مرتکب شده اند
1- در صورت اعلام جرم از طرف بنده به دادگاه آیا این دو از سمت خود برکنار میشوند؟
2- در صورت اعلام جرم از طرف بنده آیا بر علیه من نیز حکمی صادر میشود؟

پاسخ ها :

تخلف مدیر عامل شرکت سهامی خاص تخلف رئیس هیات مدیره شرکت سهامی خاص اعلام جرم در شکرت سهامی خاص تخلف در شرکت سهامی خاص نائب رئیس هیات مدیره شرکت سهامی خاص شرکت سهامی خاص