مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک برای مهریه

باعرض سلام
بنده دو تا ملک دارم یک واحد آپارتمانی که 4.5 دانگ بنام من و 1.5 دان ‌بنام همسرم است و یک منزل ویلایی ورثه ای که 1.3 دانگ آن به اسم من و مابقی بنام مادر و برادرانم میباشد (پدرم فوت کرده اند) ...
همسرم مهریه خودش را اجرا گذاشته و کل املاک واسه مزایده گذاشته شده است خاستم ببینم دادگاه اجازه مزایده گذاشتن تمام املاک را دارد مگه یک ملک جزو مستثنیات دین نمیباشد؟!

پاسخ ها :

مزایده ملک برای مهریه مزایده اموال برای مهریه مستثنیات دین در پرداخت مهریه خانه مستثنیات دین مزایده ملک مستثنیات دین مهریه مزایده قوانین مهریه