مشاوره حقوقی رایگان - شارژ مركز تجاری

با سلام
احتراما من يک مغازه در يک پاساژ رهن كرده ام ولي به علت اختلاف دو مالك و سازنده پاساژ باعث لطمه به كسبه شده است. به علت اين اختلاف در طبقه بالايي پاساژ باشگاه بدنسازي وجود دارد كه توسط يكي از مالكين به باشگاه بدنسازي رهن داده شده است و به علت اختلاف مربي باشگاه آسانسور را قطع نموده و فقط آسانسور به طبقه دوم ميرود و امكان استفاده از ما كسبه جهت رفع نياز و استفاده از سرويس بهداشتي مجبوريم دو طبقه به پايين بدون اسانسور برويم (طبقه -2) و وقتي اعتراض كرديم كه شارژي كه ميدهيم براي چه ميباشد و ما هم حق استفاده از اسانسور راداريم در جواب هيت مديره ميگويد كه خودتان برويد از مراجع قضايي شكايت كنيد
شايان ذكر است حدود 18 ماه است كه هيچ جلسه اي بين كسبه توسط هيئت مديره جهت رفع اختلافات تشكيل نشده و وقتي درخواست ريز هزينه ها و اعلام كنيد كدوم مغازه شارژ داده و يا نداده و همچنين نصب فيش هاي آب و برق در تابلو اعلانات امتناع ميكنند. شايان ذكر است هزينه شارژ واحد هاي خالي اين پاساژ بر خلاف قوانين نصف ميباشد و وقتي اعتراض ميكنيم ميگويند به شما ربط نداد.
لذا خواهشمند است راهنمايي نماييد . باتشكر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست ممانعت از حق به طرفیت فردی که مانع استفاده میشود تنظیم نمایید