مشاوره حقوقی رایگان - ملک مزایده بابت مهریه

سلام وقت بخیر بابت مهریه خود ملک همسرم رفته برای مزایده میخواستم از خدمتتون سوال کنم مزایده چند مرحله برگزار میشود؟ بعد اینکه میگویند در هر مرحله اگر خریدار نباشد 10 درصد مبلغ ملک را پایین میاورند چون قیمت کارشناس نسبت به قیمت منطقه خیلی بالاتره و ایا من میتوانم قیمت خودم را بدهم ملک 685 ت قیمت گذاشتن من 530 ت بخوام ملک را بردارم ممنونم ازتون اگر ممکنه زودتر جواب من را بدهید با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مزایده ملک برای دریافت مهریه تشریفات مزایده ملک مزایده ملک مهریه مزایده