مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت زمین

پدرم از یک شخصی 10 هکتار زمین خریده پسر آن شخص بعد از 27 سال امده و زمین های مارو شخم زده در حین شخم زدن ما با کلانتری جلو او را گرفتیم انها گفتن زمین پدرمان هست شخم میزنیم ما هم قباله که در سال 72 نوشته شده را به انها نشان دادیم از قضا تمام شاهدین و فروشنده خریدار همه فوت شدن سه هکتار زمین را شخم زده بودند شکایت کردیم محکوم شدند دو باره رفتیم سر زمین ریختن سر ما مانع شخم زدن ما شدند

پاسخ ها :

ادعای مالکیت زمین خریداری شده ادعای مالکیت زمین قباله زمین مالکیت زمین قباله ملک قباله