مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری به دلیل آزمایش بارداری

سلام مجرد هستم . از بیمه مستمری پدرم برای آزمایش بارداری استفاده کردم . از بیمه ی تکمیلی استفاده نکردم ! یک آزمایش مشکوک و نزدیک به مثبت بود آزمایش دوم منفی شد . چون در سن ازدواج هستم سالی یکبار شناسنامه ی من چک میشد که امسال فعلا چک نشده بود . تا اینکه این ماه حق فرزند از حقوق پدرم کسر شد . پدرم برای دلیل امروز مراجعه کردن، ولی موکول کردن به هفته ی بعد تا دلیلش مشخص شه . برگه های آزمایش بارداری از دفترچه کنده شده باتوجه به توضیحات ممکنه به دلیل انجام آزمایش بارداری قطع شده باشه و ریز جزییات به پدرم ارائه بشه؟ یا بخوان از آزمایشگاه و پزشک مربوطه اطلاعات کسب کنند؟ آیا این بخش از حقوق پدرم قطع میشه؟ یا فقط چک کردن معمول بوده؟
و در صورتی که از آزمایشگاه پرس و جو شه ممکنه به آزمایش های قبلی که در زمان آزاد و بدون بیمه انجام شده است هم دسترسی داشته باشند؟

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

قادتا تا زمانی که ازدواج صورت نگرفته نباید مستمری قطع شود اما شما هم رعایت کنید لطفا