مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت برادر شهید

باسلام. بنده برادر شهید با مدرک لیسانس در حدود12سال است که در دانشگاه علوم پزشکی بصورت قراردادی مشغول انجام وظیفه هستم. و به تازگی خبردار شده ام که نامه تبدیل وضعیت برادر شهید به آموزش و پرورش رسیده و اجرا می نمایند. در این خصوص نامه ای از بنیاد شهید گرفته و به ستاد مرکزی دانشگاه مراجعه نمودم. ولی در پاسخ فرموده اند که ما سهمیه ای نداریم و قانون آنها با وزارت فرق دارد. آیا قانون اجرائی در وزارت بهداشت با وزارت آموزش و پرورش فرق دارد؟
باتشکر

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام شما باید از طریق وزارت خانه خودتون استعلام بگیری که ایا همچین بخشنامه ای به علوم پزشکی ابلاغ شده در فرض سوال قانون در هر دوتا وزارت خانه قابلیت اجرا دارد