مشاوره حقوقی رایگان - فوت در زندان به علت مسمومیت با مواد مخدر صناعی

باعرض سلام و خسته نباشید. بنده برادرم چند وقت پیش در زندان فوت شدند. جوابی که پزشکی قانونی به ما دادند این بود که علت فوت مسمومیت با مواد صناعی در زمینه بیماری مزمن کبد بوده است. این جواب برای ما مبهم است ایا شما کارشناسان میتوانید مو شکافی کنید این موضوع را؟ ممنون میشم از راهنمایتون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید شکایت کنید تا کارشناسان موضوع را بررسی کنند.

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر شکایت نمایید موضوع بررسی میشود البته به شرط اینکه دلایل دقیق ومتقنی ارائه نمایید