مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از فضای پشت بام برای نصب دیش ماهواره

همسایگان ایزوگام پشت بام را مرمت و مجدد ایزوگام کردند. بنده هم سهم خود را پرداخت کردم . اما حالا که ایزوگام شده می گویند هیچ همسایه ای حق نداره دیش ماهواره رو مجدد در پشت بام نصب کنه چون ایزوگام خراب می شه و حالا ما سه خانواده از هشت خانواده که دیش داریم هر چی می گیم که فشاری که دیش برروی ایزوگام می یاره به مراتب کمتر از فشاری هست که منبع های آب دو تا سه هزار لیتری می یاره قبول نمی کنند . حتی ما گفتیم در محلی که دیش نصب می شه ایزوگام را دو لایه کنند که هزینه اضافی را هم ما می دهیم قبول نمی کنند و می گن یا نمی زاریم نصب کنید و یا اگر نصب کنید به پلیس اطلاع می دیم و چون نصب دیش خلاف قانون هست حرف شما در خصوص استفاده از مشاعات در محکمه به جایی نمی رسه . خواهشمندم ارشاد فرمائید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

استفاده از دیش ماهواره طبق قوانین فعلی مجاز نیست بنابراین به فکر راه حل دیگری غیر از مراجع قضایی باشید