مشاوره حقوقی رایگان - لواط

حدود دو سال پیش من با یک نفر (اقوام) پسر رابطه دخول داشتم (مفعول بودم) و بعد از اینکه آن نفر گفته بود که هیچ گناهی ندارد این کار و .. من هم انجام دادم بصورت کامل
حالا که گناهانش را خواندم بسیار پشیمانم (بگویم که چند بار بعد از آن دفعه با هم رابطه داشتیم ولی دخول انجام نگرفت)
ولی در آن موقع من روی صورت و شکمم مو نداشتم پس من الان باید چیکار کنم؟ آیا بخشیده میشوم؟ چکار کنم تا این حس بدی که دارم برود؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.به مراکز مشاوره روانشناسی مراجعه کنید اگر بحث شکایتی مطرح نیست.