مشاوره حقوقی رایگان - آموزش خصوصی برای دریافت گواهینامه رانندگی

باسلام من یک سال و نیم پیش در آموزشگاه رانندگی شرکت کردم و امتحان آیین نامه را هم قبول شدم و امتحان شهری یک بار رد شدم و دیگر نرفتم امتحان بدم تا جلو عید پارسال با یک معلم خصوصی یه غیر از معلم های آموزشگاه رفتم تمرین و مسئول آموزشگاه نمیدونم از کجا فهمید که گفت این کار غیر قانونی است و من دیگر به آموزشگاه مراجعه نکردم و ترسیدم میشه کمکی کنید و بگید من الان باید چیکار کنم و این کار من چه اشکالی داره

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به خاطر خطرات احتمالی رانندگی بدون گواهینامه همه افرادی که می خواهند گواهی نامه بگیرند باید تحت نظر تعلیم رانندگی این کار را انجام دهند. مشکلی نیست به آموزشگاه مراجعه و کارهای خود را پیگیری کنید