مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک خودرو

سلام و خسته نباشید
حدود یه سال پیش ماشینم رو به صاحب بنگاه به صورت قولنامه ای فروختم و البته قبل از تنظیم قولنامه به دفتر ثبت رفتیم و فکر کنم برا فروش و .. وکالت دادم .. واقعیتش چون خانم هستم و اولین بارم بود که معامله میکردم حتی متوجه نشدم وکالت چند مدته دادم .. البته داییم همراهم بود که اونم گویا حواسش نبوده و الان کپی وکالت نامه رو هم ندارم .. فقط یه قولنامه فروش دارم که امضا صاحب بنگاه که خریدار بود و من و داییم است. مهر بنگاه هم نداره و اصلا از رو قولنامه معلوم نیس کدوم بنگاهه ! اونموقع صاحب بنگاه گفت مهلت بدید تا کمی به ماشین برسیم و موقع فروش سود کنیم. منم دیگه گفتم موقع فروش حتما سند میزنن و میرن تعویض پلاک .. تا اینکه چند روز پیش پیامک جریمه برام اومده .. منم از بنگاه پرسیدم گفت طرف تصادف کرده و ماشین صافکاری و نقاش رفته .. در اولین فرصت میره برا تعویض .. منم بهش اعتماد ندارم و یه جریمه دویست تومنی هم برا خاطر اون تصادف برام اومده .. میخوام فردا برم راهنمایی رانندگی .. استعلام بگیرم تا ببینم واقعا تصادف کرده یا نه و طرف رو صداش کنن و بگن که برا تعویض بره وگرنه توقیف میکنن .. نمیدونم حالا این جریمه ها به پای من خواهد بود ؟ آیا راهنمایی رانندگی میتونه کاری کنه ؟ آیا این قولنامه بدون مهر نمایشگاه معتبره ؟

پاسخ ها :

مريم  مرادي

سرکار خانم مريم مرادي :

سلام .درصورتی که خریدارطی چند روز آینده نسبت به فک پلاک اقدام ننمودن حتما دادخواست مبنی بر فک پلاک مطرح نمایید در مورد جرائم هم از تاریخ قولنامه و تحویل خودرو مسوولیت جرائم و تخلفات با خریدار میباشد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

قولنامه معتبر هست------ جریمه ها به نام شما هست اما مسئول پرداخت خریدار می باشد-------- راهنمایی رانندگی کسی را صدا نمی زند که بیا و تعویض پلاک کن------- شما باید دادخواست بدهید------ در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید