مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی موجر و مستاجر

سلام .
بنده مغازه ای رو برای نانوایی اجاره کردم و ودیعه رو دادم ولی موجر حاضر به تحویل مغازه نشده و اصرار دارد به شرط شراکت حاضر به تحویل است ولی در مبایعه نامه چنین شرطی نبوده در نهایت دادخواست الزام به ایفای تعهد دادم برای تحویل مورد اجاره که محکوم به تحویل مورد اجاره شده ولی متاسفانه بعلت زمان رسیدگی و مراحل حکم قطعی مصادف با پایان اجاره نامه بوده (تقاضای راهنمایی)
بنده قبل عقد اجاره با توافق (موجر) برای اخذ پروانه کسب به اتحادیه نانوایی رفته و نسبت به تایید متراژ مورد نیاز نانوایی کارشناسی رو دادم که مورد تایید اتحادیه بوده و از این سو در سامانه اصناف ایرانیان ثبت نام نمودم برای اخذ پروانه کسب حالا اینکه موجر مغازه رو در زمان معین تحویل نداده باعث شده که بنده در این مدت از شغلم محروم مانده و اصل مشکل این است که دیگر نمیتوام برای پروانه کسب اقدام نمایم چون سامانه ثبت نام نزد 18 ماه است بسته شده و اگر بنده مغازه دیگری را اجاره کنم مجبورم آرد مصرفی رو دو برابر خرید کنم که این امر کلا ضرر مالی بهمراه دارد حالا بنده بابت این ضرر و محرومیت از فرصتی که از دست دادم چه نوع شکایتی بدم و ضمنا ودیعه را هنوز دریافت نکردم ممنون راهنمایی فرمایی خدا خیرتان دهد

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

نمونه این کار در شهر تبریز انجام شده است در صورت نیازبه دریافت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.