مشاوره حقوقی رایگان - حكم رشد

سلام من متولد7 دی ماه /1382 هستم پدر و مادرم از 1سالگي من جدا شدن و من با مادر بزرگ پدريم و پدرم زندگي كردم و پدرم تا سن هشت سالگيم نداشت مادرم را ببينم يا بدونم كي هست فكر ميكردم مادرم مامان بزرگمه و مامانم را تا سن ده سالگي خاله صدا ميكردمو نميدونستم پدر مرد خودخواهي است شيشه ميكشه و بشدت دختربازی ميكنه و دوسال است تنها زندگي ميكنه و نميزاره مامانم رو ببينم هر روز دعوا و شكستن وسايل داريم مادربزرگم پير شده و توان مالي و روحي بزرگ كردن منو نداره پدرم تهديدم ميكنه كه نميزارم بري پيش مادرت و من هيچ گونه دسترسي به مال ام كه از طرف مادرم مياد ندارم و ازادي ندارم همش استرس و از پيش مامان بزرگم برم پيش پدرم رو دارم و مادرم از ترس پدرم جرعت نميكنه پيشش زندگي كنم ميخواستم بدونم ميتونم حكم رشد بگيرم و اختيارم دست خودم باشه و پدرم نتونه اذيتم كنه و جلو مو بگيره يا بزنتم ؟ لطفا راهنماييم كنيد

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از شرایط پیش آمده متاسفم شما همین الان هم بدون حکم رشد اختیار تعیین محل سکونت خود را دارید---------- حکم رشد ارتباطی با کتک زدن و محل زندگی ندارد------- شرایط مالی خودتان را بسنجید و بعد تصمیم بگیرید که کجا می خواهید زندگی کنید. ----------- در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید( از شما مبلغی دریافت نخواهد شد)