مشاوره حقوقی رایگان - با سلام بنده از سال 96 به بعد بیکارم و درامد من کرایه خانه هست

با سلام در سال نود و شش به علت تصادف و شکستن مهرهای گردنم بیکار شدم و درامد بنده کرایه اجاره دو طبقه از منزل شخصی خودم با سند پلم حالا سوال اینجا هست ایا اگر خانم بنده با دو تا از پسر هایم دست به یکی کردن و بر علیه بنده به شکایت اقدام نمودن قانون اموال بنده در اختیار انها میگذارد برای استفاده پسرهایم یا اینکه چون بنده هیچ درامدی ندارم بجز اجاره بهای دو طبقه کاری به پیش نمیبرن چه بکنم تقاضای راهنمایی و کمک دارم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

چه شکایتی مطرح کردند؟ مطالبه مهریه کردند؟ در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید