مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی ناموسی و افترا از طریق برنامه واتس آپ

سلام
خانم بنده به دفعات مکرر از طریق برنامه واتساپ با شخصی که هیچ قرابتی با هیچکدام از دو طرف ماجرا نداشته، حین صحبت به کل خانواده ام شامل خواهر و مادر و برادرم به تفکیک و آوردن نام تک تک آنها مرتکب فحاشی های رکیک و ناموسی، تهمت های حیثیتی و افترا شده است. بیش از ده ها فایل صوتی تصویری (چت آنلاین) و نوشتاری از این گفتگوها موجود است. آیا خانواده ام با وجود این مدارک و شهادت فردی که با ایشان در تماس بوده میتوانند علیه او اعلام جرم نمایند؟ در صورت اثبات برای دادگاه حدود مجازات چیست؟
سوال بعدی در همین زمینه هست. با نظر به اینکه خانم بنده آن موقع در شهرستان حضور داشته و ظاهرا هم قصد برگشتن به محل سکونت خود و خانواده ام در تهران را ندارد، طرح این شکایت باید در کجا انجام بگیرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

فایل های صوتی و تصویری و پیامها همگی مدرک محسوب می شوند. در محل سکونت خود طرح شکایت نمایید

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام دادسرای محل
اگرازمنزل رفته
دادخواست الزام به تمکین به دادگاه خانواده