مشاوره حقوقی رایگان - جعل و کلاهبرداری

با سلام.
در پرونده ای شخصی در ازای یک قرارداد به من چکی داد.
توضیحاً این که، متهم قبلا یک آپارتمان را به من فروش مال غیر کرده بود و وجه آن ملک را از من گرفته بود. با جلب رضایت من در پرونده فروش مال غیر، رضایت دادم و یک قرارداد نوشتیم که مقرر شد تا تاریخی یک آپارتمان به من واگذار کند. در سر رسید قرارداد و با عدم عمل به آن، این چک جعلی را در ازای آن قرارداد به من داد و از من رسید گرفت که نسبت به آن قرارداد ادعایی ندارم.
چک پاس نشد و من دادخواست ایفای تعهد قراردادی کردم. اما با نظر به چکی که داده بود حکم تبدیل تعهد صادر شد.
چک جعلی بود و من از این بایت در دادسرا شکایت کردم. من در شکواییه این پرونده جرم های جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری را اعلام کردم. جرمهای جعل و استفاده از سند مجعول کیفرخواست صادر شد. ولی دادسرا کلاهبرداری را با دلیل فقدان ادله کافی برای احراز و انتساب جرم محرز ندانسته است.
حال با جعلی بودن چک در صورتیکه به قرار موقوفی کلاهبرداری اعتراض کنم و اعتراض من پذیرفته شود آیا دادگاه متهم را به پرداخت چک محکوم میکند؟ و عملا اعاده دادرسی حکم تبدیل تعهد از قرارداد به چک غیر ممکن میشود؟
با تشکر

پاسخ ها :

جعل چک و استفاده از سند مجعول اعتراض به قرار موقوفی تعقیب کلاهبرداری تبدیل تعهد از قرارداد به چک جعل چک چک تبدیل تعهد جعل کلاهبرداری ایفای تعهد قرارداد