مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی

سلام من مادرم پارسال برج 5 بازنشسته تامین اجتماعی شد با 10 سال پرداخت بیمه در صورتیکه 14 سال پرداخت بیمه داشت گفتند سال های اول چون پرداختی بیمه کم بود نصف حساب میشه و اگر میخوایید چهارسالم حساب بشه باید مابه التفاوتش رو که دو میلیون و خورده ای بود حساب کنید ما نداشتیم پرداخت نکردیم و با 10 سال بازنشست شد میخواستم بدون الان میتونیم اون مابه التفاوت رو پرداخت کنیم تا بشه 14 سال یا نه؟ راهی داره؟ ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.