مشاوره حقوقی رایگان - قرض ربوی

سلام من سال 96 مبلغ 150میلیون تومان جهت راه اندازی کارگاه از شخصی قرض گرفتم با 3 درصد سود و در قبال ان یک چک 100میلیونی و یک چک 50 میلیون به اسم وی صادر کرده و تحویل وی دادم با شرط اینکه وی نیز در این کارگاه مشارکت نماید. از طرفی طی 2 سال با درخواست وی مبلغ 50 میلیون بصورت کارت به کارت به حساب وی واریز کردم لذا چون وی جهت فعالیت اقدام نکرد به علت عدم توان مالی در سال 97 کارگاه را جمع کرد و به وی اعلام نمودم می خواهم سرمایه شما را عودت دهم و بابت مانده سود این مدت نیز چک 55 میلیون صادر کردم. لیکن وی چک 100میلیون را وصول کرده ولی دو تا چک 55 و 50 میلیون را برگشت زده و با ارائه دادخواستی بدون عنوان دریافت موضوع چک درخواست تامین خواسته و تاخیر تادیه را نموده است.
سوال من این است
1- با توجه به صورت حساب بانکی من اصل سرمایه ایشان را طی وصول چک 100میلیونی و پرداخت 50 میلیون بصورت کارت به کارت به حساب ایشان پرداخت نموده ام.
2- می توانم بابت چک برگشتی لایحه ربوی بودن بدهم تا از پرداخت سود و تاخیر و تادیه جلوگیری نمایم.

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

زمانیربا ثابت است که اصل وجود پرداخته باشید
شما که سود پرداخت نکرده آید