مشاوره حقوقی رایگان - تعيين ميزان ديه از روی نامه دادگاه؟ طول درمان و از كار افتادگيم رو چجوری پيگيری كن؟

١.سه هزارم ديه كامله از جهت كبودی بينی ٢.يک و نيم هزارم ديه كامله از جهت كبودي پهلوي چپ ٣.يك درصد ديه كامله از جهت حارصه لب فوقاني ٤.يك و نيم درصد ديه كامله از جهت حارصه كف دست راست و قدام زانوي راست و قدام زانوي چپ ٥.سي درصد از يك بيستم ديه كامله از جهت شكستگي ٣٠ درصد از قسمت نمايان دندان اول پيشين راست بالا ٦. دوازده درصد از يك بيستم ديه كامله به جهت شكستگي ١٢ درصد از قسمت نمايان دندان دوم پيشين سمت چپ بالا ٧.چهل درصد از يك بيستم ديه كامله از جهت شكستگي چهل درصد از قسمت نمايان دندان اول پيشين سمت چپ بالا٨.دو سوم از شصت درصد از يك بيستم ديه كامله از جهت سياه شدگي دندان اول پيشين سمت چپ بالا كه چهل درصد آن شكسته است٩.چهار پنجم از يك پنجم از يك دوم ديه كامله از جهت شكستگي زائده استخواني بازوي چپ١٠.يك درصد از ديه كامله از جهت ارش كبودي نسج استخواني منتهي اليه تحتاني ران چپ١١.سه درصد از ديه كامله از جهت ارش پارگي نسبي ربط متقاطع زانوي چپ-مبلغ ديه اين موارد چقدر مي شود؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود این موارد را اجرای احکام محاسبه میکند شما نگران نباشید اما در خصوص سوال دم از طریق دادخواست اقدام کنید