مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تقابل و رسیدگی توامان

باسلام
ضمن تشکر از حسن مساعدت حضرتعالی.
از بانکی وام گرفتم و درمقابل 6واحد مسکونی در رهن بانک و یک چک پشتوانه به بانک سپردم. بانک بلافاصله پس از انقضای مهلت سررسید وام توسط وکالت بلاعزلی که به بانک دادم بدون کارشناسی مجدد همه ی واحدها را به تملک خود درآورد و بدون تشریفات قانونی با قیمتی بسیار گران آنها را فروخت و اکنون روی چک پشتوانه نیز اقدام کرد. اینجانب دعوی تقابل دادم و در دعوی تقابل عنوان کردم که اساسا بنا تملک بانک با وکالتنامه های بلاعزل غیرقانونی است (دلایلی نیز بیان داشتم) و به سایر تخلفات بانک نیز اشاره نمودم. اما دادگاه محترم دعوی تقابل را رد کرد. آیا در دادگاه تجدیدنظر به درخواست دعوی تقابل براساس ماده 141 آیین دادرسی مدنی استناد کنم یا تقاضای تعیین طلب بانک با جلب نظرکارشناس رسمی دادگستری نمایم؟ و یا...
خواهشمندم راهنمایی فرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با استناد به ماده 34 قانون ثبت بعضی از قضات عقیده دارند که بانک باید تشریفات قانونی را برای تملک انجام دهد و نمی تواند با شرط وکالت بلاعزل ملک را بنام خود منتقل نماید بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید