مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب متوفی

با سلام
1 دو نفر از وراث پدر مرحوم من
چند ساعت بعد از فوت ایشان مبلغ 500 هزار تومان از حساب متوفی برداشت انتقال وجه کردند آیا از نظر قانون جرم میباشد؟
2 در همین ایام همسر اول را خانه شوهر که با هم زندگی میکردن بیرون انداختن
3 محصول زمین کشاورزی را بدون اجازه برداشت کرده و پول آن را برای خودشان گرفتن
4 پول اجاره خانه را بحساب خودشان واریز میکنند و هیچ پولی به ورثه و یا همسر اول ندادن آیا میتوان بعنوان جرم شکایت کرد
لطفا به 4 سوال پاسخ دهید
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بله دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف و سهم خود از محثول را بدهید

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام بله مشود شکایت کرد