مشاوره حقوقی رایگان - توقیف مزایا و پاداش بازنشستگی جهت وصول مهریه

با سلام
من سال 92 مهریه خودم را اجرا گذاشتم و بصورت اقساط به من پرداخت میشود. با توجه به اینکه همسر سابق من کارمند دولت هست و 16 سال دیگر بازنشسته میشود، از الان مزایای پایان خدمت ایشان رو با ارایه درخواست و لایحه ای به قاضی اجرای احکام، یا طرق دیگر، میتوانم توقیف کنم؟ (چون حتی در صورت بازخرید یا از کار افتادگی و یا بازنشستگی ایشان من متوجه این موضوع نمیشوم و صد در صد این حق هم از بنده زایل خواهد شد.)