مشاوره حقوقی رایگان - استرداد شیر بها

با سلام
بنده سال 1392 ازدواج کردم و 5 قلم جنس جهت شیربها در دفترچه نامزدی من و همسرم قید گردیده و از سمت بنده تهیه و خریداری شد.
در سال 1397 من و همسرم از هم جدا شدیم و من هیچ اقدامی جهت دریافت اقلام خریداری شده انجام ندادم.
سال 1398 من و همسر سابقم، مجدد برای زندگی مشترک به توافق رسیدم ولی اکنون دوباره به مشکل خورده ایم.
سوال من این است که آیا من میتوانم آن 5 اقلامی که ابتدای زندگی مشترک اول را خریداری کرده و فاکتور آن به نام من هست را استرداد کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام بله طبق ماده 265 قانون مدنی میتوانید