مشاوره حقوقی رایگان - مدیر عامل و دارنده حق امضا

با سلام وقت بخیر
در شرکت مسئولیت محدود که مطابق با اساسنامه 27 بندی تیپ ثبت شرکت ها، هیات مدیره را تام الاختیار شرکت دانسته ، در صورتیکه شخصی فقط با انتشار روزنامه رسمی به عنوان مدیرعامل و دارنده حق امضا تعریف شود . ایا این شخص بدون هیچ تفویض اختیاری در قبال تراز و اظهارنامه های مالیاتی و ..... مسئول میباشد؟
با این توجیه که هیچ تفویض اختیاری به مدیرعامل صورت نگرفته است ایا مدیرعامل را ذر قبال تکالیف و تعهد های شرکت مبرا میکند. چرا که هیات مدیره تام الاختیار معرفی شده است ...!

وسوال دوم ..... اگر مدیرعاملی صاحب امضا باشد اما تفویض اختیار به ایشان انجام نشده باشد،بابت امتیاز مدرک لیسانس در شرکت پیمانکاری میتواند پرداختی به هیات مدیره خارج از شرکا داشته باشد و با ایشان قرارداد ببندد؟ یا حتما صاحبان سهم شرکه میبایستی تایید نمایند؟