مشاوره حقوقی رایگان - اتهام شراکت دزدی طلا در منزل اقوام که دعوت شده بودن برای ناهار

با سلام و عرض ادب، همسر بنده همراه خواهر بزرگترش، برای ناهار دعوت شدن خانه اقوام، بعد از چند روز خانم شاکی شکایت کرده که 250 میلیون تومن طلایش دزدیده شده تا این مرحله بنده که نظامی هستم در حین ماموریت بودم همراه همسرم در جنوب کشور شاکی در غرب کشور است /ا بلاغیه، احضاریه بدست ما نرسیده، کسی اطلاع نداده، در نهایت 28 خرداد 99 پیامکی مبنی بر صادر شدن حکم شده، که میبایست 250 میلیون طلای اون خانم برگردانده بشه، ضمنا از 28 م به بعد مطلع شدیم که دادگاه تجدیدنظر ما را بخواد اما متاسفانه رای رو صادر کرده، حالا با توجه به بعد مسافت / اعلام نشدن زمان دادگاه به بنده و همسرم، همچنین ماموریت بنده، غیابی حکم صادر کرده، تکلیف همسرم چیست؟ باتشکر

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، قبل از اتمام مهلت بیست روزه حتما چنانچه رای غیابی بوده واخواهی کنید یا اگر رای حضوری قید شده تجدید نظرخواهی کنید در غیر اینصورت علاوه بر رد مال محکوم به مجازات هم خواهند شد