مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت معلم، کسر از حقوق

سلام، من معلم رسمی هستم با گواهی کسر از حقوق ضامن یک نفر شدم، اقساط ماهانه 1میلیون 500 هست. دریافتی ماهانه من در فیش حقوقی 2 میلیون و 500 هست، وام گیرنده دوتا ضامن دیگه هم داره، یکی شون با جواز کسب و چک و دیگری فقط با جواز کسب. الان چهار ماهه واریز نمیکنه.
میخواستم بدونم آیا بانک فقط روی حقوق من اقدام میکنه یا روی اون دوتا ضامن هم باید همزمان با من اقدام کنه؟
دوم اینکه وام ‌گیرنده هم بسیار پول داره و هم حساب های بانکی پر در بانک های غیر از بانکی که وام گرفته، دارد آیا نباید بانک حسابهای وام گیرنده رو مسدود کنه بعد سراغ حقوق من بیاد؟
با تشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

چرا باید این کار بکند اما سراغ راحترین کار که کسر از حقوق شماست رفته .شما هم می توانید شکایت وام گیرنده را بکنید

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام بانک مختار است برعلیه همه اقدام کنه