مشاوره حقوقی رایگان - ضامن شدم بعد دو سال جریمم کردن

سلام. من دوسال پیش برای یه نفر ضامن شدم کلا 8 میلیون بود بعد دوسال دیدم داره هرماه از حقوقم کم میشه پیگیر شدم دیدم اون اقا نرفته جریمشو بده منو جریمه کردن 8 میلیون شده 30 میلیون توی این دوسالم خطی ک روش ثنا داشتم خاموش بوده هشتا برام ابلاغ اومده من خبر دار نشدم هیچکدوم از ابلاغیه هارم باز نکردم هنوز میخواستم بدونم راهی هست ک دولت این جریمرو ب من ببخشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به شرایط و اوضاع و احوال پرونده دارد
لکن
خسارات را از طرف میتوانید مطالبه نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیر باید علیه کسی که از ایشان ضمانت کرده اید دادخواست مطالبه وجه به استناد ضمانت بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مبلغ اقساط از حساب ضامن کسر شده است ضامن باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه به طرفیت وام گیرنده اقامه نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید با بانک مربوطه دراین زمینه صحبت کنید و برای خسارات وارده به شما از آن شخص مطالبه خسارات کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر، می توانید مبالغی که از شما بابت ضمانت کم شده از وام گیرنده مطالبه نمایید .

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با رئیس بانک صحبت نمائید . میتوانید از شخص وام گیرنده شکایت و دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی ایحال دولت شما را به عنوان ضامن می شناسد و بایستی شما از عهده تکلیفی که بر ذمه گرفته اید بر بیایید. در همین راستا شما جریمه ها را پرداخت کنید و بعد از چرداخت می توانید علیه کسی که از او ضمانت کرده اید طرح دعوا کنید و تمام مبالغ پرداختی به انضمام خساراتی که به شما وارد شده است را دریافت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عموما خیر مگر انکه شامل تخفیفات قانونی شوید. از شعبه سرپرستی بانک پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر بعد از تسوبه می توانید به طرفیت کسی که ضمانتش را کردید به استناد پربنهای واریز دادخواست مطابه وجه دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا خیر شما باید پرداخت کنید و سپس مطالبه وجه به طرفیت کسی که صامنش شدید بدهید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

متاسفانه ضامن باید مبلغ وام و خسارت تاخیر تادیه ان را پرداخت نموده و سپس میتواند به شخص وام گیرنده مراجعه و علیه ایشان دادخواست مطالبه وجه دهد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتیکه مبالغ کسر شده از حساب تان بیشتر از جریمه بوده می توانید اقدام نمایید
برای انجام پیگیری های لازم باید با رئیس بانک مربوطه و یا دایره سرپرستی بانک مراجعه کنید
در حالت کلی بعد از وصول تمامی مبالغ می توانید به وام گیرنده رجوع کنید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. شما می توانید کل مبلغ ضمانت را پرداخت نمائید و از طرف مقابل مطالبه نمایید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا شما اقساط را بپردازید سپس دادخواس مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه و خسارت هزینه دادرسی را مطرح نمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بخشنامه هایی وجود دارد مبنی براینکه به جریمه معوقه سود تعلق نمیگیرد و‌امکان بخشودگی هم وجود دارد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

باید وام را پرداخت کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه به طرفیت کسی که ضامن ایشان شده اید بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و احترام

باید طبق قرارداد عمل کنید و وجه را پرداخت و پس از پرداخت و تسویه به مدیون اصلی مراجعه کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

علیه مضمون علیه شکایت حقوقی مطرح کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علیه وام گیرنده طرح دعوا نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از سرپرستی بانک مربوطه پیگیری کنید و مشکل را با ایشان در جریان بگذارید