مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق ضامن وام

با سلام
اینجانب ضامن فردی شده ام که اقساط خود را پرداخت نکرده
ودرحال حاضر به محل کار من از طرف صندوق امدادولایت نامه رسیده که کل مبلغ وام ومعوقه از حساب اینجانب کسر وبه صندوق واریز شود
باتوجه به اینکه تا کنون طبق گفته کارشناس هیچ شماره تماس از وام گیرنده و ضامن نداشته اند اخطار واطلاع به اینجانب داده نشده آیا می‌توانند یکجا کل مبلغ رو کسر کنند؟
هرچقدر رایزنی نموده ام که حداقل به صورت 3 قسط این مبلغ کسر گردد نپذیرفته اند
درضمن کل مبلغ از یک چهارم حقوق بنده بیشتر میباشد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید این موضوع را به رییس شعبه رسیدگی کننده اجرای احکام اطلاع دهید تا رسیدکی شود

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام اقساط معوق را یکجا برداشت می کنند بعدا شما می‌توانید مستند به پرداختی ها به طرفیت شخص وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود طی لایحه تخصصی موضوع را منعکس نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اقساط معوقه به صورت یکجا باید پرداخت گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

موطفند تا یک چهارم از حقوق شما را کسر کنند از بانک شکایت کنید که چرا زودتر خبر نداده اند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شخصی که ضامن است مبلغ رت پرداخته بعد می‌تواند به شخص مورد نظر جهت مبالغ پرداخت شده مراجعه کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال ابهام دارد. در صورت امکان بصورت تلفنی یا حضوری مشاوره حقوقی دریافت کنید.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه حساب شما موجودی داشته باشد می توانند توقیف و برداشت کنند و چنانچه موجودی نداشته باشد می توانند ی چهارم حقوق شما را توقیف و برداشت نمایند.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.vakil@gmail.com
amirizadeh.blogsky.com

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
پرونده نیاز به بررسی دارد ، اینکه بانک به شما اخطار نداده قابل پیگیریست. اما اگر موجودی حسابتان به اندازه ی اقساط معوقه باشد برداشت خواهد شد ، در غیر اینصورت ماهی یک چهارم از حقوق.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تقاضای تقسیط می بایست مورد قبول صندوق قرار گیرد ولیکن درهرصورت توقیف و یا برداشت از یک چهارم حقوق در یک ماه غیرقانونی می باشد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

خیر نمیتوانند باید وضعیت خانوادگی شما در نظر گرفته شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون در اینجا عقد ضمان مطرح هست پس بانک موظف نیست به شما اخطار دهد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

اگه موعود تمامی اقساط سپری شده باشه بله

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله می توانند، مساله یک چهارم ناظر بر توقیف است نه مرحله وصول

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه اقساط معوقه به صورت یکجا برداشت می شود و بعد از آن می توانید علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اقساط معوقه با وجود موجودی حساب برداشت می گردد با رییس بانک رایزنی نمایید بعد از پرداخت به طرفیت وام گیرنده دادهواست مطالبه مطرح نمایید

یک وکیل :

اقساط معوقه به صورت یکجا بایود پرداخت شود