مشاوره حقوقی رایگان - ابطال دست نوشته بخشیدن مهریه

سلام وقت بخیر سال 96 با همسرم اختلاف داشتم برای اینکه جدا نشم همسرم از من دست خط گرفت و من نوشتم که یک سوم مهریه خودم را میبخشم و امضا و اثر انگشت زدم همراه با دو شاهد و بعد همون سال اختلافم شدید شد و دادخواست مهریه دادم و رای تایید شد و بعد از اون همسرم اون نوشته رو گذاشته تو پرونده و قاضی قبول کرده مهریه من 114 سکه بوده ایا میتوانم دادخواست ابطال خط بدهم و بگویم به زور ان نوشته را از من گرفته یا نه؟ ممنونم ازتون

پاسخ ها :

یک وکیل

تقاضاي ابطال سند عادي به استناد چي؟ زور ، اكراه ، تهديد
استناد به هر كدام از اين عوامل بايد ثابت كنيد
مثلا شهود معر في كنيد كه مستمر در زندگي مشترك اختلاف و تنش بوده و تحت فشار و اصرار و اميد به صلح و سازش ......
البته خيلي بعيده كه پذيرفته شود اما تلاش كنيد