مشاوره حقوقی رایگان - بیمه عمر متوفی

با سلام بعد از فوت پدرم ما به اداره اموزش پرورش رفتیم بابت بیمه عمر و اونها به هر دلیلی نامه ای که فرهنگی ها پر میکنن بابت بعد فوت به چه کسی برسه بیمه عمرش رو گم کردن و مال یه اقای دیگه تو پرونده بوده به ما جواب سر بالا دادن گفتن برو انحصار وراثت میخواستم بدونم ما که دارایش رو نمیخوایم فعلا تقسیم کنیم البته یه داداش 14 ساله دارم که قیمش مادرم میخاد باشه میخاستم بدونم بیمه عمرشو چطور میتونیم بگیرم بدون اینکه اموالی ازش به فروش برسه مادرم میگه همه اموال بزنید به نام من که بتونم پولو بگیرم میخاستم بدونم راهی هست که اموال نفروشیم بیمه عمرو بگیریم یا نه ؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام برای دریافت مبلغ بیمه شما نیاز به اخذ گواهی انحصار وراثت دارید و این گواهی صرفا تایید کننده ی این موضوع میباشد که ورثه متوفی کیست و هیچ ارتباطی به تقسیم اموال ندارد