مشاوره حقوقی رایگان - تخلف در انتخاب واحد

یک امتیاز مسکن از یکی از اعضای تعاونی خریداری کرده ام که بعد از چند سال به من گفته شد قابلیت سه خواب شدن را دارد. مبلغ 20م برای سه خواب شدن واریز کردم ولی مدیر عامل و هیئت مدیره از ثبت فیش و تبدیل آن به سه خواب امتناع کردند. و فیش واریزی مرا برای سه خواب ثبت نکردند گفتند که ظرفیت سه خواب تکمیل است. در حالی که اسناد و مدارکی دال بر موجود بودن سه خواب به دستم رسید که امتیاز مسکن از کسی خریداری نموده و در بلوک مورد نظر جا داده اند برای خود یا بستگانشان. درحالی که واریزی آن به نصف واریزی من نمی رسد.
سوال اینکه با توجه به اینکه من امتیاز مسکن از کسی خریداری کرده ام و وکالت تام دارم آیا می توانم از تعاونی شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

در وکالتنامه چه مواردی ذکر شده مراجعه به مراجع قضایی هم ذکر شده میتوانید