مشاوره حقوقی رایگان - خرید تعدادی سهام به صورت فیش از تعاونی مشاغل فنی

قبل فروش هر فیش من خریدار به دفتر تعاونی فرستاده تا تاییدیه تعاونی ومدیر عامل را بگیرد وتاییدیه آنها فرد خریدار در بنگاه معاملاتی قولنامه را نوشته پول را واریز میکرد بعد گذشت دو ماه از فروش فیش ها ودست به دست شدن آنها هر کدام چند دفعه خرید و فروش شده آمد حالا تعاونی میگه این فیش ها جعل است و ما آن را صادر نکردیم الان تمام خریداران را از قصد تحریک می‌کنند به رفتن برای شکایت هم کیفری وهم حقوقی من نیز از تعاونی شکایت کردم وبا پولهای پرداختی و مابقی مدارک مدیر را تا اندازه ای محکوم کردم اما دادستان همش به تاخیر می‌اندازد حاضر نیست کیفر خواست را صادر کند چاره من چیست و افراد دیگری هم هستن مثل من آنها هم مثل مال من به مشکل خورده آقای مدیر عامل ویک نفر از کارکنان با هم شریک صادر کردن اما کارمند رفته مدیر را دور زده کم پول بهش داده مدیر هم پاشو کرده دریک کفش میگه من صادر نکردم درحالی که ثابت شده خودش صادر کرده حاضر نیستم رای بدهند وبا حیله نیرنگ خریدار های من را تحریک کرده وانه شکایت کرده ولی رای ما صادر شده ولی هرچه من مدارک رویت دادم قاضی توجه نکرد اصلا تماشا هم نکرد منو محکوم به چهار ماه زندان تعلیقی تا دو سال به شرط تکرار نشدن این در حالی است که مابقی پیگیر نشوند که غیر ممکنه لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است