مشاوره حقوقی رایگان - از کدام تعاونی شکایت کنم مرکزی یا تعاونی خودم که قرارداد یک قطعه زمین بهم داده

سلام. بیست و پنج سالی هست که از تعاونی اموزش و پرورش اداره مان قطعه زمینی خریده ام حالا بعد گذشت این همه مدت زمین را تحویل نمی دهند مدیر تعاونی اداره می گوید تمام زمینهای شش تعاونی دیگر به نام تعاونی مرکزی می باشد که ایشان یعنی تعاونی مرکزی باعث تحویل ندادن زمین شماست حال من از کدام تعاونی شکایت کنم تعاونی خودم که بهم قرار داد یک قطعه زمین را داده یا تعاونی مرکزی که تمام زمینهای اعضا به اسم تعاونی انها سند زده شده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بهتر است هر دو را طرف دعوا قرار دهید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی به قرارداد دارد و نیاز به رویت قرارداد جهت ارائه مشاوره حقوقی مناسب هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هر دو را احتیاطا طرف دعوا قرار دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قرارداد شما می بایست مورد بررسی قرار بگیرد تا مشخص شود چه کسی را طرف دعوا قرار دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
بهتر آن است که هر دو طرف قرار گیرند
...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تعاونی طرف قرارداد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صرف شکایت کافی نیست اگر تخصصی طرح نشود دادخواست شما قطعا رد میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برای تعاونی خودتان یک اطهارنامه بفرست اگر جواب ندادند ازشون شکایت کن

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از هر دو
البته نيازمند مشاوره است