مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت و پرداخت مستمری بازنشستگی

باعرض سلام و خسته نباشید. بنده مردی هستم دارای همسر و دوتا فرزند. چشم راستم نابیناست. پدرم کارمند بود بازنشسته شد و چند سال پیش فوت کرد. حالا سوال بنده اینه که آیا اگر تقاضا کنم که حقوق پدرم را به من بدهند امکانش هست که موافقت کنند؟ و آیا نابینایی چشم راست از کار افتادگی محسوب میشه ؟ ضمنا چشم چپم نیز بینایی کامل ندارد و عملا چند ساله که خانه نشین هستم. سپاسگذار و قدردان زحمات شما بزرگواران هستم. لطفا راهنماییم بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام بعید میدانم حقوق مرحوم پدرت بعد از خودش به همسر تعلق میگیرد ولی میتوانی دنبال پرونده از کار افتادگی را بگیریپ