مشاوره حقوقی رایگان - مسکن

سلام
بنده, منزلی را اجاره کرده ام, اما بعد از اتمام قرارداد با صاحبخانه توافق کردم چند ماه اضافه سکونت داشته باشم و پشت قولنامه نیز به صورت دستی نوشته شده, حال بعد از اتمام این زمان, صاحبخانه, واحد مسکونی را فروخته, اما پول ودیعه بنده را نمی دهد, میخواستم بدانم چطور و کجا باید پیگیری و طرح شکایت کنم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ابتدا با اظهارنامه پولتان را بخواهید اگر نداد دادخواست بدهید

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام شما باید بر علیه موجر اقامه دعوی به خواسته مطالبه وجه ودیعه تقدیم کنید