مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک توسط ورثه

سلام وقت بخیر، بیش از ده سال از فوت پدر و مادرم میگذره اما برادرانم با وجود تمکن مالی حاضر به تخلیه خانه پدری نیستند، برای شروع روند اقدام قانونی چه کاری باید انجام بدم؟ یا گزینه های پیش روی من چیه؟ ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اول دادخواست انحصار وراثت داده سپس نسبت به تقسیم ترکه بعد از ان داد خولست مطالبه اجرت المثل سال هایی که ورثه دیگر استفاده کرده اند