مشاوره حقوقی رایگان - 4 فروردین 99 اخراج شدم آیا افزایش حقوق 99 به من تعلق میگیره؟

سلام. من از آبان سال 94 بدون قرارداد در کارگاه بسته بندی مواد غذایی مشغول به کار شدم و هر سال پایه سنوات به حقوقم اضافه میشد. از تاریخ 98/12/25 با شیوع کرونا ، دچار سرما خوردگی خیلی جزئی شدم. ولی بخاطر احتیاط و حساس بودن شغلم تا پایان اسفند مرخصی گرفتم. در تاریخ 4 فروردین 99 ، شب کارفرما با من تماس گرفت و گفت که کارگاه رو میخام تعطیل کنم و دیگه نیا .
بیمه من هر سال بر مبنای حداقل حقوق رد میشد و افزایش پایه لحاظ نمیشد. الان میخام بیمه بیکاری بگیرم آیا تاثیری در مبلغ بیمه بیکاری داره؟
آیا افزایش حقوق 99 به من تعلق میگیره و میشه بازگشت به کار گرفت
سپاس از پاسخگویی شما عزیزان

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام. بله تعلق میگیره. بازگشت به کار خیر. بیمه بیکاری درخواست بدید از اداره کار