مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت پدر با ازدواج پسر

با سلام.
من مدت 5 ماه است با دختری آشنا شده‌ام و قصد ازدواج با آن را دارم، مرحله آشنایی و تحقیق را رد کرده‌ایم اما پدر من راضی نیست و از آمدن به جلسه خواستگاری ممانعت میکند و خانواده دختر شرط خواستگاری را بر این اساس تعیین کرده‌اند که حتما باید پدر و مادر من حضور داشته باشند. هر راهی را هم که فکر بکنید انجام داده‌ام..
حال میخواهم بدانم آیا راهی وجود دارد که من علیه پدرم شکایت بکنم چون افکار و حرف‌های او کاملا بی پایه و اساس است. آیا راهی وجود دارد که قانون او را وادار به این امر بکند؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

اولا ازدواج پسر نیازی بهحضورپدرنیست ثانیا شکایت موضوعیت ندارد
دلش نمی‌خواهد بیاد
شما می تواند بزرگترها ومعتمد محل را واسطه کنید باپدرصحبت کنند

البته پدر ومادرهمیشه خیر و صلاح فرزندانشان رامیخوان

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

خیر. از نظر قانونی نمی توانید ،پدر را اجبار به حضور نمایید.