مشاوره حقوقی رایگان - صرفنظر از بازنشستگی خویش و دریافت حقوق ارتش پدر مرحومم

سلام من بازنشسته تامین اجتماعی هستم. پدر مرحوم من افسر ارتش بود که مادرم پس از فوت ایشان حقوق را دریافت و چون من واجد سرای بودم ارتش نصف آن را به من میداد تا 6 سال پیش که گفتند چون من بازنشسته هستم قطع کردند اگر لطف کنید بفرمایید که من اگر از حقوق خودم انصراف دهم میتوانم حقوق پدرم را بگیرم. در ضمن دو سال پیش وکیل گرفتم ولی ایشان اعلام نکردند که من از حق خودم صرفنظر میکنم و آنان رای منفی دادند و به دیوان عدالت اداری هم رفت ولی رای منفی بود خواهش میکنم اگر اما دارد که درست بشود لطفا وکیل مربوطه را معرفی فرمایید ممنونم یکدنیا

پاسخ ها :

صرفنظر از بازنشستگی خویش و دریافت حقوق ارتش پدر مرحومم دریافت حقوق بازنشستگی پدر دریافت مستمری پدر مستمری بازماندگان مستمری پدر مستمری قوانین دریافت مستمری بازماندگان